
کدام چهره های معروف ایرانی متولد 23 دی ماه هستند؟
آکاایران: امروز 23 دی ماه 1399, مصادف با تاريخ تولد يا تاريخ درگذشت برخي از هنرمندان,بازيگران، بازیکنان و خيلي از چهره هاي مشهور ايراني مي باشد. چهره های سرشناسی چون محمد علیزاده،محمود اعتمادزاده ،روحالله سیفاللهی و خیلی دیگر از چهره های مشهور عزیز کشورمان.
در ادامه این مقاله به معرفی این اشخاص میپردازیم. با ما همراه باشید.
اين چهره هاي مشهور ايراني در تاريخ 23 دی ماه متولد شده اند
محمد علیزاده
محمّد علیزاده (زادهٔ ۲۳ دی ۱۳۶۰) خواننده موسیقی پاپ، آهنگساز، ترانهسرا و مجری ایرانی است.
محمّد علیزاده در ۲۳ دی سال ۱۳۶۰ در کرج از پدر و مادری میانهای به دنیا آمد. وی در حال حاضر در تهران زندگی میکند و برای نخستینبار در ۲۴ سالگی خواننده شد. تحصیلاتش ربطی به موسیقی ندارد، او مهندس کشاورزی است اما علاقهٔ شدیدی به موسیقی دارد. آن طور که خودش نقل میکند در سن ۱۹ سالگی برای نخستینبار عاشق شدهاست و به آن افتخار میکند. محمد علیزاده علاقهٔ خاصی به قرآن دارد و سه سال پیاپی مقام اول قرائت قرآن را توانسته کسب کند. وی همچنین دو ترانهٔ فکرشم نکن و جزتو و برگردی ای کاش را جزو محبوبترین ترانههایش میداند
روحالله سیفاللهی
روحالله سیفاللهی (۲۲ دی ۱۳۶۹ - تهران) بازیکن فوتبال اهل ایران است.
وی سابقه بازی در تیمهای پرسپولیس را دارد.وی در بازی مقابل پرسپولیس با پیراهن پارس جنوبی جم ، پس از گرفتن یک پنالتی و تبدیل آن به گل ، مچ بند قرمز را به نماد احترام هواداران پرسپولیس بوسید.
محمود اعتمادزاده
محمود اعتمادزاده (م.ا. بهآذین) (۱۲۹۳–۱۳۸۵) نویسنده، مترجم و فعال سیاسی معاصر ایرانی بود.
در بیست و سوم دی ۱۲۹۳ در کوی خُمِران چهلتن شهر رشت به دنیا آمد. آموزش ابتدائی را در رشت، سه سال اول متوسطه را در مشهد و سه سال آخر متوسطه را در تهران ادامه داد. در سال ۱۳۱۱ جزو دانشجویان اعزامی ایران به فرانسه رفت و تا دیماه ۱۳۱۷ در فرانسه ماند. زبان فرانسوی را آموخت و از دانشکدهٔ مهندسی دریائی برِست (Brest) و دانشکدهٔ مهندسی ساختمان دریائی در پاریس گواهینامه گرفت.
پس از بازگشت به ایران به نیروی دریائی ارتش شاهنشاهی پیوست. او با درجهٔ ستوان دوم مهندس نیروی دریائی در خرمشهر مشغول به کار شد. دو سال بعد به نیروی دریائی در بندر انزلی منتقل شد و ریاست تعمیرگاه این نیرو به عهده گرفت.
در چهارم شهریور ۱۳۲۰ در جریان اشغال ایران و بمباران بندر انزلی زخم برداشت که منجر به قطع دست چپ او و اتکایش به دست راست تا پایان عمر گشت. چندی بعد، برای رهائی از قیدهائی که افسر نیروی دریائی بودن برای فعالیت سیاسی و ادبیاش ایجاد کرده بود، استعفا داد. سرانجام در بهار ۱۳۲۳، به گفتهٔ خودش «رشتهٔ توانفرسای خدمت نظامی از گردنش باز شد» و به وزارت فرهنگ منتقل شد. سالهائی را به تدریس خصوصی زبان فرانسوی، تدریس ریاضی در دبیرستانها و کار در کتابخانهٔ ملی — در دایرهٔ روزنامهها و مجلات — گذراند. چند هفتهای هم در دورهٔ وزارت دکتر کشاورز، در سال ۱۳۲۵، سمت معاونت فرهنگ گیلان به عهدهاش بود. در پی کودتای ۲۸ مرداد۱۳۳۲ او را منتظرخدمت کردند و دیگر اجازهٔ کار در وزارت فرهنگ را به او ندادند.
در تقابل با فشار تنگدستی و تنگناهای تأمین زندگی خانواده، به کار ترجمه پرداخت. از آن پس — تا پایان عمر — زندگی او به فعالیت سیاسی و اجتماعی و به ترجمه و نویسندگی گذشت.بهآذین روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۵ بر اثر ایست قلبی در بیمارستان آراد تهران درگذشت.